неделя, 10 октомври 2010 г.

Хотели и спа в Сандански - перлата в Пирин

Сандански е очарователен курорт в България. Той се намира в югозападната част на България и изглежда като незнайна птичка споделил по прелести нахубавата и силна Пирин планина и разпрострял своите привлекателности в извивката на река Санданска. Градът е разположен на приблизително 160 км. от София и 300 км. от Пловдив.
Основаването на курортчето е невероятно и разчувстващо. В този район са били използвани когато годината била 2 хил. от н.е. от старо тракийско множество, наречено меди, които застроили и тогавашно място на тази територия. Последователно то начевало да се умножава и осъвраменява и се променяло във ценно религиозно средище. Към края на 6 и старта на 7 век приема прякора Свети Врач, което е сменено дори през 1947 г. на Сандански.
Сандански е широко именит със своята минерална вода, играеща доста влияние за увеличаването на туризма в града, както по общо признание и с многото хотели в Сандански. Лекуващата вода извира в средно 80 горещи извора, която топлина е нееднаква, но докосва до 80 градуса и гарантирано лекува стрес,преумора, заболявания на нервната система и хрощялите.
В Сандански съдържа един състоятелен подбор на Сандански хотели, мотели и къщи за хора, където Ви се отдава да се поглезите и изпълняващи различнипо характер удобства, носещи отговорност за веселото почиване на гостуващите, като се старае да угоди и най-фрликатни вкусове.
Прелестно място да релаксирате по време на вашата почивка е хотел "Анджев Хан", където на ваше местоположение на гостите си имате климатик, без почивки обслужване по стаите, интернет, джакузи, паркомясто и голяма механа и много други екстри.
Комплексът е обхватен, както на местни бележитости и ахраични места с всестранно важност, така и на божествени спа хотели. Сандански е прочут с "Свети Врач", разпределящ се на около 350 декара и могат да се намерят защитени растителни семейства като кедри, секвои, чинари, върби и т.н. Сандански е едно прекрасно градче за релакс или излет с семейството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар