сряда, 6 октомври 2010 г.

Хотели на Златни пясъци

Курортът Златни пясъци е неповторима прелест тук и е най-големият по нашето крайбрежие. Изнамира се на не много повече от 18 км.на север от област Варна и на близо 500 км. от Софийска област.
Той притегля хора, раздразнени както от напет плаж, също и от стилните луксозни хотели в Златни пясъци. Сред най-верните му гостуващи от Европа и не само годишно си остават руснаци, полски личности и лица отГермания, отбили се в градчето да се порадват на прелестното светило и великото крайбрежие.
Златни пясъци може да се похвали с почти от най-непокътнати и много поддържаните брегове у нас. Пясъчната му крайбрежната ивица обхваща големина точно 100 метра и е разточена около 3,5 км, а хотелите в Златни пясъци са едни от най - китните на Балканите, а реалността несъмнено е повод за гордост. Освен от пищното море, района е обсаден и от неизмеримо магична зеленина, където енергичния въздух и стимулирането са в богатство, а значителната почивка е разсичана само от божествената ария на птичките и лекия лъх на вятъра.
Зоната предлага очарователни средства за практикуване на разновидни познати занимания като плажен волейбол, тенис на маса, голф, разходка с жребец, бягане, бънджи, водно колело, федербал и т.н. За децата на интелигентните хотели в Златни пясъци често се изграждат партита и др. За тях са изградени и атракции като бънджита, клоуни, и влакчета.
Селекцията от места за настаняване в отдъхващия курорт е безграничен, но един от удобните, симпатични и привлекателни е хотел "Белвю", който оферира на туристите безброй удобства и спокойна околна среда. Сградата предразполага с обезпечен варден място за кола, заведение, масаж, място за тренировки, басейн и т.н. В комплекса има безброй места за хранене и страхотни кръчмички, където да пробвате районните чстия и да си ближете ръцете. А на самите крайбрежия сапоставени немалък по численост брой дискотеки и заведения, в които е желателно да се порадвате не само когато е сезона!

Няма коментари:

Публикуване на коментар